Телефоны для связи:
(044) 256-56-56
(068) 356-56-56
» » Яке взуття для жінок буде в моді взимку 2020-2021

Яке взуття для жінок буде в моді взимку 2020-2021

07 ноябрь 2020, Суббота
2 243
0
Яке взуття для жінок буде в моді взимку 2020-2021

Холодний сезон вже почався, тому багато модниць задумалися про те, що їм доведеться носити після того, як випаде перший сніг. Сезон 2020/21 пропонує зробити ставку на зручність і еко-стиль. Крім того, наступної зими в фавориті буде взуття, виконане в протилежних стилях: романтичному і мілітарі.

Еко-стиль: прикраси з бісеру і відсутність каблуків

Мода на все натуральне поширюється не тільки на керамічний посуд або дерев'яні аксесуари для будинку. Наприклад, жіноче взуття в фольклорному стилі, виконане з еко-матеріалів цієї зими, буде дуже актуальне. Головними ознаками таких чобіт стануть:

  • прикраси в національних традиціях: вишивка, бахрома, тасьма;

  • використання відповідних матеріалів: замші, нубуку, еко-шкіри;

  • відсутність каблуків;

  • обтічна форма (круглий або овальний ніс).

Жіноче зимове взуття 2021

Для еко-стилю характерні рослинні мотиви або прикраси, зроблені з бісеру і намиста. Якщо дівчина хоче придбати саме таку модель, потрібно переконатися в тому, що декор не заважає при ходьбі і надійно закріплений. В цьому випадку чоботи виявляться і стильними, і зручними.

Завдяки моді на фольклору, в тренді виявляться і улюблені багатьма валянки. Сучасні жінки повністю переглянули погляд на це взуття, яке раніше вважалася сільським. Зараз в інтернеті можна замовити по-справжньому стильні валянки ручної роботи, які підійдуть до будь-якого образу.

Інші стилі: від мілітарі до романтики

Мода на військові мотиви в одязі та взутті зберігається вже кілька років поспіль. Зимовий сезон 2020/21 не стане в цьому плані винятком. Масивні шкіряні черевики, що нагадують солдатські берци, точно сподобаються дівчатам, які дотримуються вільного стилю.

Зимове взуття 2021 для жінок

Любителькам жіночності і каблуків сумувати теж не варто. Нинішньої зими в моді будуть чобітки на платформі, які підходять дівчатам невисокого зросту. Також стильними вважаються квадратні каблуки. Вони не тільки виглядають красиво, але і досить стійкі для ходьби по снігу і льоду. Тому подібні моделі одночасно мають оригінальний зовнішній вигляд і зручні в застосуванні.

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)