Телефоны для связи:
(044) 256-56-56
(068) 356-56-56
» » Переваги та комплектація модульної вітальні

Переваги та комплектація модульної вітальні

17 декабрь 2020, Четверг
357
0
Переваги модульної вітальні

Модульна вітальня – набір предметів інтер'єру, які мають однаковий стиль і відтінок. Покупцям дозволяють замовити весь комплект або окремі елементи. Ви зможете підібрати готове рішення для вітальні з урахуванням специфіки приміщення. Власник квартири або будинку самостійно займається компонуванням предметів інтер'єру. Більше не потрібно переплановувати приміщення перед установкою меблів.

Популярні конструкції радують дизайнерською різноманітністю і елементарним складанням. Модульні вітальні купити здатні люди з самими скромними доходами. На ринку ви знайдете «бюджетну» продукцію місцевого або зарубіжного виробництва.

Матеріали для виготовлення модульних віталень

При виготовленні модульних віталень використовуються ДСП, МДФ, пластмаса і загартоване скло. Фурнітуру створюють з нержавіючих сплавів з декоративним напиленням. Процес виробництва даних конструкцій не відрізняється від складання класичних предметів інтер'єру.

Відмінні риси і елементи модульних віталень

Комплектація модульної вітальні

Модульні вітальні дозволяють створити своїми руками неповторний проект без наявності знань в області дизайну. Різнопланові предмети оснащуються:

  • дверима-гармошками;
  • внутрішньою підсвіткою;
  • роликовими жалюзями;
  • гумовими колесами.

Вибрані елементи модульних віталень мають розширений функціонал. Наприклад, закриті шафи легко перетворюються в стелажі для сувенірів, фотографій, книг і статуеток. Невисокі тумби з висувними ящиками використовують замість столиків. Завжди можна доповнити реалізований проект. У вільному продажу ви знайдете відсутні предмети, щоб збільшити комплект.

Як розставити модульну систему в вітальні

Модульна вітальня для дома

Модульну систему небажано розташовувати по периметру вітальні. Щільно притиснуті до стін предмети інтер'єру – це застарілий спосіб облаштування простору. У центрі вітальні виділіть місце для журнального столика, пуфа, крісел і дивана. На протилежному боці повинен бути модуль з мультимедійною системою. Книжкову шафу присуньте до дивану. Не бійтеся експериментувати під час формування вигляду вітальні!

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)