Телефоны для связи:
(044) 256-56-56
(068) 356-56-56
» » Як підготувати речі для зберігання на складі

Як підготувати речі для зберігання на складі

18 апрель 2021, Воскресенье
394
0
Як підготувати речі для зберігання на складі

Якщо ви переїжджаєте або у вас вдома зібралося дуже багато різних предметів, одягу, паперів які вже ніде зберігати, але ви поки не готові їх викинути - варто скористатися послугою оренди комірки або боксу в складському приміщенні. Однак знання того, як підготувати речі до зберігання, може бути проблемою для деяких людей. У нас є поради, які допоможуть вам підготувати свої речі до зберігання, а також з'ясуємо, в чому переваги

аренды склада в Киеве.

Що необхідно знати

Кожне сховище має свої правила та обмеження. Перш ніж підписувати договір, обов'язково поговоріть з власником про те, що дозволено, а що заборонено. Це позбавить вас від багатьох неприємностей надалі. Зазвичай забороняється зберігати наступне:

  • бензин;
  • фарби;
  • добрива;
  • хімікати;
  • вибухівку;
  • феєрверк;
  • наркотики;
  • рослини;
  • їжу.

Викинути улюблений посуд, меблі, інші предмети побуту завжди складно. Тому довгострокова і короткочасна оренда складу в Києві від «Свій склад» допоможе вам розв'язувати наболілу проблему зберігання речей. Тимчасові бокси - практичний варіант, який виручить під час ремонту, переїзду, перестановки у квартирі.

Як підготувати речі

Вирішіть, що варто залишити, а що викинути. Зберігайте тільки те, що є цінним і незамінним. Все інше можна подарувати, роздати або продати. Після того, як ви визначилися, саме час підготувати речі до зберігання. Вироби потрібно випрати, пропилососити, почистити від бруду, плям. А також добре висушити. Вологість може привести до утворення цвілі на дереві або до іржі металу. Меблі варто розібрати, обов'язково вийняти скляні полки і ящики, дверцята зафіксувати скотчем. З електроприладів витягніть батарейки та акумулятори.

Далі потрібно вибрати відповідні коробки. Можна використовувати як картонні, так і пластикові. Картонні коробки дешевше. Але їх краще використовувати для короткочасного зберігання. Пластикові контейнери і ящики більш стійкі до вологості, високих температур, і предметів, які стоять на них зверху. Крім того, не забувайте маркувати всі! Після того, як ви закінчите, обов'язково складіть речі, починаючи з більш важких і габаритних. Їх поставте на самий низ. Потім ті, що легше.

Останній і дуже важливий етап - вибір складу. Адже від його умов залежить стан речей надалі. Вибираючи сховище, зверніть увагу на основні моменти: безпека, температура, вологість і постійний доступ до боксу. Після перевірки можна укладати договір.

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)