Телефоны для связи:
(044) 256-56-56
(068) 356-56-56
» » Як правильно вибрати ламінат для різних кімнат

Як правильно вибрати ламінат для різних кімнат

27 май 2021, Четверг
484
0
Як правильно вибрати ламінат для різних кімнат

Ламінат – покриття підлоги, яке виглядає набагато краще звичайного лінолеуму. Саме тому його потрібно обирати правильно. Особливо важко зорієнтуватися людині, яка раніше справи с подібними матеріалами не мала. Але якщо розібратися, то за допомогою декількох критеріїв можна обрати найкращий ламінат для своєї підлоги. На сайті albero.com.ua/laminat_70 представлен ламінат на будь-який смак і стиль, за приємними цінами.

Критерії вибору ламінату

Критеріїв правильного вибору ламінату достатньо багато. Зазвичай, покупець дивиться за зовнішній вигляд товару і прикидає чи буде пасувати продукт до дизайну кімнати. Окрім зовнішнього вигляду потрібно звернути увагу на деякі критерії, котрі вказують на якість ламінату. Варто почати з дизайну, звернувши увагу на колір та текстуру. Від складності візерунку і текстури дерева залежить і ціна продукту. Якщо є східний варіант ламінату, зазвичай то імітація бамбукового дерева. Поверхня, імітуюча темну натуральну деревину зазвичай коштує дорожче звичайного. Але головною перевагою такого ламінату вважається відсутність розводів після миття підлоги.

Якщо верхній шар ламінату без рельєфу та зовсім гладенький, то зазвичай має низьку якість. Ціна такого матеріалу відповідна. Винятком в гладких поверхнях може бути глянець. Зовсім недавно серед моделей ламінату з’явилися с канавкою збоку, що імітує натуральне дерево.

Також потрібно звернути свою увагу на стійкість до зовнішніх впливів. Для кожного ламінату є відповідне маркування, за допомогою якого визначається ступінь стійкості. Чим якісніша основа – тим стійкіше вона переносить надмірну вологу.

Як правильно вибрати ламінат для різних кімнат

Важливо, щоб ламінат був безпечним екологічно. У кожній продукції такого типу є формальдегід у складі. Але, його допустима частка позначається як Е1. Це можна побачити на упаковці продукції. Вартість ламінату буде залежати від:

  • матеріалу;
  • товщини;
  • вологостійкості;
  • стійкості до механічних пошкоджень;
  • класу зносостійкості.

Ламінат – якісний матеріал, який звичайно виглядає на підлозі стильно та оригінально. Але неправильний вибір може зіпсувати очікування та нашкодити підлозі. Тому вибираючи ламінат потрібно дотримуватися всіх критеріїв і звертати увагу на якість матеріалу. Тоді навіть недосвідченій людині вибір ламінату для квартири буде легким.

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)