Телефоны для связи:
(044) 256-56-56
(068) 356-56-56
» » Промислові підшипники: сфера призначення, переваги та недоліки

Промислові підшипники: сфера призначення, переваги та недоліки

03 сентябрь 2021, Пятница
514
0

Промислові підшипникиРізні види обладнання передбачають наявність в конструкції підшипників. Ці деталі виконують опорну-рухову функцію та беруть на себе основну силу навантаження. Одним з популярних різновидів підшипників – промисловий. Хоча їх існує багато видів, кожен з них призначається для певної сфери діяльності.

В промисловій сфері, підшипники відіграють важливу роль. Існує декілька направлень, і яких можна зустріти промислові деталі: автобудівництва, металургія та енергетика. Придбати якісні підшипники можна в інтернет-магазині https://uzp.net.ua/pidshypnyky/, який налічує велику кількість різноманітних моделей від популярних виробників. Перед тим, як обрати промисловий підшипник, необхідно ознайомитися з його характеристиками, сферою призначення та перевагами використання.

Промислові підшипники – що це?

Жоден механізм на виробництві не обходиться без використання промислового підшипника. Головне призначення цих деталей – зниження сили тертя між обертаючими та стійкими елементами конструкції.

Частіше за все, потреба придбання промислових підшипників виникає на виробництвах, які займаються переробкою кольорових металів, а також створенням медичного обладнання.

Різновиди

Промислові підшипники поділяються на декілька груп, що дозволяє використовувати їх в більш вузьких сферах:

  • За навантаженням виділяють такі види: опорні, радіальні, комбіновані.
  • За рядами: однорядні, дворядні, багаторядні.
  • Шарикові та роликові підшипники.

Якщо виділяти конструктивні особливості, то існують підшипники ковзання та гойдання. Такі різновиди є основними та важливими, тож перед тим як обирати той чи інший, слід добре в цьому ознайомитися.

Як обрати?

Головні критерії при виборі промислових підшипників – це пряме призначення та рівень навантаження на конструкцію. Оцінивши рівень тиску на підшипник, можна обирати відповідну модель. Якщо обрати підшипник неправильно, або навмання, то конструкція може не витримати необхідного навантаження. Підшипники є одними з найважливіших елементів будь-якого обладнання!

Придбати промислові підшипники можна в Україні у місті Львові в професійному магазині «Укрзахід».

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)