Телефоны для связи:
(044) 256-56-56
(068) 356-56-56
» » Використання пластика і плівок в оформленні інтер’єру та фасадів будинків

Використання пластика і плівок в оформленні інтер’єру та фасадів будинків

07 сентябрь 2021, Вторник
318
0

Використання пластика і плівок в оформленні інтер’єру та фасадів будинківЖодне будівництво не обходиться без оформлення інтер’єру та фасадів будинку. Існує безліч варіантів, які матеріали для цього використовувати. Серед них одними з найрозповсюджених є плоттерна плівка або пластики різних структур. В кожному випадку є своя особливість використання та кінцевого результату.

Плівка ПВХ

Як і у плівки, так і у пластиків достатньо схожий принцип та певні характеристики. Єдино, що саме плівки мають більше різноманітності в кольорах, фактурах та формах. Асортимент, який пропонує https://avers.ua/ значно ширший та привабливий в ціновій політиці. За допомогою плівки реалізуються будь-які дизайнерські фантазії:

  • Фасади з фільонками;
  • Гладкі або дзеркальні поверхні;
  • Імітація природного каменю.

А також інші побажання власників, розробок дизайнерів сучасного інтер’єру. Плівки мають більше переваг через відносно доступну ціну. Крім цього, догляд за плівковими поверхнями набагато простіший та швидший. Меблі не сильно вбирають бруд, особливо якщо це стосується кухні.

Пластикові фасади

Коли річ іде про так звану «вічну» кухню, то мається на увазі оформлення меблів та фасадів пластиком. Матеріал також має непогану різноманітність, але й характеристики плівок йому не обіграти. Через спеціальну методику нанесення, пластикові дверцята з внутрішньої сторони залишаються завжди білими.

Якщо обирати глянцеву обробку, то слід розуміти, що поверхні будуть занадто маркі – на темних кольорах яскраво видно відбитки або пил. Світлі відтінки та матова структура теж не завжди є варіантом – бруд іноді в’їдається в поверхні.

Однак, дивлячись на стійкість та міцність, пластикові вироби набирають більше пріоритету. Такий матеріал вважається найміцнішим, не вицвітає та не міняє своєї привабливості. Пластики важко зруйнувати ножем, кип’ятком або іншими зовнішніми впливами.

Що краще обрати?

Робити вибір в сторону пластика чи плівки потрібно індивідуально. Кожен з матеріалів має сої певні переваги та недоліки. Якщо у вас в пріоритеті ціна, то плівка є більш бюджетною. Але якщо в думках оформити «вічну» кухню, краще за все обрати пластик, який прослужить довго та якісно.

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)