Телефоны для связи:
(044) 256-56-56
(068) 356-56-56
» » Ресторан Split – правильний вибір прихильників високої кухні

Ресторан Split – правильний вибір прихильників високої кухні

01 декабрь 2021, Среда
311
0
Ресторан Split

Як власники ресторану зуміли гармонійно поєднати вишуканість міста, особливі традиції Галичини та  смакові вподобання жителів Сходу? Щоб відповісти на це питання, потрібно завітати до затишного закладу, який став улюбленим для багатьох лвів'ян, ресторану Split та насолодитися смаком екзотичних страв. Оцінюючи витвори кулінарного мистецтва  азійських кухарів, гості ресторану https://www.split.lviv.ua/restaurant/about-restaurant.html можуть насолодитися краєвидом із вікна, адже заклад знаходиться у центрі міста. Оформлюючи простір ресторану, дизайнери спробували поєднати кілька стилів, що створило унікальний інтер'єр.

Чим може похизуватися ресторан Split?

У Львові немає такої людини, яка б не знала про ресторан, бо вишукане меню та висококласне обслуговування стали його візитівкою. Продемонструвавши відвідувачам  свої кращі якості, заклад перейшов у ранг найбільш бажаного місця відпочинку для багатьох людей. Після 16 років діяльності заклад отримав відзнаку «Європейська якість» і став рестораном люкс-класу, адже відповідає вимогам державних стандартів.

Ніша нових здобутків у сфері гастрономічних уподобань

Ресторан став першим закладом, який відкрив для жителів і гостей Львова колорит японської кухні. Кулінарні традиції Сходу почали дивувати гостей клубу у 2004 році, а вже через рік організаторами був відкритий зал, у якому планувалося приготування східних страв у присутності відвідувачів. Місто вперше дізналося про існування такого поняття, як «ф’южн». Фундаментальною основою для формування меню стали страви паназіатської кухні

  • Використовуючи інновації сучасної кулінарії, шеф-кухар готує такі страви, як:
  • Момо, гедзе,
  • Робата-гриль,
  • Плити WOK,
  • Суші.

Гурмани завжди можуть розраховувати на перебування в особливій атмосфері, дух якої присутній у стінах ресторану.  Кращий заклад Львова відчиняє свої двері для всіх, хто обожнює романтику і бажає відчувати її в будь-який час. Внутрішнє оздоблення закладу базується на поєднанні стилів класика і лофт. Деталі дизайну – виключно предмети, що символізують історичне минуле міста Лева.

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)