Телефоны для связи:
(044) 256-56-56
(068) 356-56-56
» » Як обрати ідеальну піцу для затишної вечері?

Як обрати ідеальну піцу для затишної вечері?

16 декабрь 2021, Четверг
395
0

Як обрати ідеальну піцу для затишної вечері?Не хочеться готувати, але гостей треба чимось нагодувати? Обрати піцу для вечері усією родиною або з друзями – чудова ідея! Смачна італійська страва підніме настрій усім. До речі, посуду після неї не так багато!

Різновиди піц та як обрати вечерю

Насичена страва піца популярна не тільки на своїй батьківщині Італії, але й на українському столі. «ТРЕБА піца» https://treba.pizza/frankivsk/trebapizza/pizzacheese - унікальний сервіс смачної піци з різними начинками та у великих розмірах. Не треба видумувати багато страв та витрачати час – піца буде у домі якнайшвидше, навіть не встигне охолонути!

Серед найпопулярніших видів піци виділяють такі:

  • «Салямі» – на вигляд проста піца, але її обожнюють усі. Багато сиру та найсмачніша шинка зроблять вечір яскравішим;
  • «Гавайська» – класичний варіант з куркою, ананасами та сиром. Кукурудза додає особливої нотки смаку;
  • «Мисливська» – її назвали не просто так, адже мисливські ковбаски, вітчина і цибуля не потребують слів, як це смачно;
  • «Капрічоза» – оливки, гриби та ковбаски, ідеальне поєднання щоб створити романтичну вечерю.

Як обрати піцуВ каталозі ще багато варіантів піц – з незвичною начинкою та «по класиці». Усі піци можно замовити з сирним бортиком, що робить їх ще більше насиченими та смачнішими.

Як щодо створити свою піцу? Для цього необхідно зазирнути у вкладку «Додатки до піци» та обрати улюблені інгредієнти. Піцу можливо замовити у різних розмірах. Усі варіанти в меню від 32 см. Тому можна сміливо брати страву для великої компанії та ніхто не залишиться голодним!

Доставка та корисна інформація

Сервіс «ТРЕБА піца» працює к 10:30 до 00:00 кожного дня та приймає замовлення на смачну піцу від справжніх майстрів своєї справи. Доставка піци здійснюється у будь-яку точку Івано-франківська по дуже гарячим цінам. Є можливість забрати самовинісом за адресою закладу.

Пару кліків у смартфоні і піца на столі радує гостей та створює атмосферу будь-якого свята – чи то романтична вечеря, сімейна зустріч, або навіть корпоратив! Голодними ніхто не піде з піцою від «ТРЕБА».

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)