Телефоны для связи:
(044) 256-56-56
(068) 356-56-56
» » Як правильно визначити розмір дитячого одягу

Як правильно визначити розмір дитячого одягу

27 декабрь 2021, Понедельник
426
0

Як правильно визначити розмір дитячого одягуГоловна вимога, яка пред'являється до речей для дитини, це зручність. Щоб штани чи куртка добре сиділи на малюку, потрібно уважно стежити за вибором речей. Важливо пам'ятати: у різних виробників в Україні дитячій одяг (наприклад, в інтернет-магазині Baby Baza) може відрізнятися за віком та іншими показниками. Щоб бути впевненим у тому, що конкретна модель точно підходить вашій дитині, перед покупкою зверніть увагу на декілька простих дій.

Регулярно вимірюйте малюка

Діти ростуть дуже швидко, тому розмір одягу у них може змінюватись перед кожним сезоном. Тому якщо ви вирішили придбати куртку перед зимою або комплект літніх речей, обов'язково проведіть попередні вимірювання. Найпростіше дізнатися про зростання немовлят. Їх достатньо покласти на пеленальний стіл або рівну поверхню, після чого зробити відмітку по довжині та зробити вимірювання сантиметровою стрічкою.

Зростання старших дітей дізнатися складніше. Їх потрібно поставити біля дверей або стіни, зробити позначку на рівні верхівки, а потім виміряти отриману відстань за допомогою сантиметра. Крім висоти дитини при покупці одягу слід враховувати такі параметри:

  • ширина плечей;
  • об'єм грудей;
  • ширина талії.

дитячій одягБагато батьків при покупці речей звертають увагу на довжину виробу по спинці або штанині (якщо йдеться про штани). Дізнавшись точний показник за цим параметром, ви підберете одяг, який точно добре сяде на малюка.

Як розібратися з таблицею розмірів

У різних країнах прийнято власну систему маркування дитячого одягу. Тому якщо ви точно знаєте, де була зроблена річ (наприклад, в Росії чи Китаї), найпростіше знайти в інтернеті відповідну таблицю. Тоді дізнатися, який одяг підійде вашій дитині, виявиться дуже легко.

Зверніть увагу, що в деяких країнах речі маркуються не за зростанням, а за віком. Оскільки різні діти, наприклад, у 3 роки можуть значно відрізнятися за комплекцією, у такому разі краще запитати поради у тих, хто вже купував одяг конкретного виробника. Тоді визначити потрібний розмір вдасться точніше.

Регулярно вимірюйте малюкаПодивитися розмірну таблицю можна на інтернет-майданчику.

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)