Телефоны для связи:
(044) 256-56-56
(068) 356-56-56
» » Коригуюча білизна жіноча – особливості та як обрати

Коригуюча білизна жіноча – особливості та як обрати

29 декабрь 2021, Среда
274
0

Коригуюча білизна жіноча – особливості та як обратиКожна жінка бажає мати струнке тіло і виконує для цього різні методи схуднення. Одним з ефективних, і тим часом простих способів привести тіло у форму – придбати коригувальну білину. Сучасні технології дозволяють не витрачати час на виснажливі тренування, особливо коли для цього немає бажання. Якісна білизна допомагає схуднути, якщо використовувати її просто у стані спокою та під час повсякденних справ.

Принцип дії стягуючої білизни

Сьогодні коригувальна білизна набула шаленого розвитку, тому серед пропозицій можна швидко розгубитися. Спеціальна утягуюча білизна має декілька різновидів і безліч моделей на будь-який смак та потребу жінки. Отже, слід вирізняти такі види утягуючої білизни:

  • моделююча – в основі синтетичні та напівсинтетичні матеріали, які мають щільні вставки. Саме їх тиск бере участь в корегуванні ваги, прибираючи зайвих п’ять-сім сантиметрів. Особливо популярна моделююча білизна серед жінок, які недавно народили та потребують у поверненні попередньої форми;
  • Коригувальна – велика кількість натуральних домішок, які не формують, а лише трохи корегують показник ваги. Забрати зайві показники можна з усіх ділянок тіла – ноги, талія, груди, стегна. Носять коригувальну білизну кожен день, що створює видимість стрункої фігури;
  • стягуюча – має характеристики попередніх видів утягуючої білизни, але окрім маскування ще й виконує функцію реального дієвого схуднення. Це можливість отримати швидкий ефект, а також дієвий процес. При чому виконувати вправи немає ніякої необхідності – лише одягати білизну на певну кількість годин кожного дня.

Стягуюча білизна дуже ефективно та швидко допомагає позбутися ваги, а також боротися із целюлітом. Впливає на певні ділянки, роблячи ефект масажу та стягування.

Види одежі з коригувальним ефектом

Беручи до увагу мету та ділянку тіла, яку потрібно скорегувати, виділяють такі види одежі, які допоможуть вирішити проблему ваги:

  • білизна: труси чи шорти;
  • бриджі і штани;
  • колготи та гольфи;
  • ремінь-корсет;
  • майки з різною довжиною рукавів.

утягуюча білизнаВиробники представляють велику кількість моделей на будь-який колір та смак, які націлені на різний віковий показник та параметри тіла. Обирати слід з індивідуальних побажань. Білизна повинна виконувати необхідну ефективну функцію. Комфорт та зручність – перші критерії, за якими потрібно обирати стягуючі комплекти.

Ще одним критерієм для вибору стає матеріал в основі білизни. Чим більше якісних компонентів натурального походження, тим приємніший комплект до тіла. Носити його буде легко та зручно.

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)