Телефоны для связи:
(044) 256-56-56
(068) 356-56-56
» » Горищні сходи та їх різновиди

Горищні сходи та їх різновиди

07 январь 2022, Пятница
533
0

Горищні сходи та їх різновидиУ переважній більшості випадків використовується лише 20-30% потенціалу горища. Зазвичай це реалізується шляхом складування туди зайвих речей або якихось сезонних аксесуарів на зразок санок, басейну, гамака і так далі.

Але чи часто спадає на думку, що стільки місця можна реалізувати більш раціональним чином? Першим кроком до виконання цього задуму стане придбання так званих горищних сходів. Придбати таку корисну конструкцію можна, перейшовши за посиланням: https://nasha-stroyka.com.ua/uk/cherdachnie-lestnici/, там же можна ознайомитися з відгуками покупців та різними моделями сходів, що є в каталозі.

Існують різні показники, за якими класифікують горищні сходи. Це може бути матеріал, з якого вони виготовлені, фірми-виробник або типуж такої конструкції. Найактуальнішим і найпростішим є саме останній варіант.

У каталозі товарів можна знайти 3 різних види складання сходів на горище, варто розглянути кожен з них окремо:

  • ножичні – сходи в таких сходах з'єднуються спеціальними скобами, які після висування також виступатимуть у ролі своєрідних поручнів. В іншому принцип складання такий самий, як у попереднього варіанту;
  • телескопічні – такі вироби виконані з порожніх трубок, що вставлені одна в одну. Через особливості конструкції, елементи сходів притискаються впритул при розсуванні, завдяки чому міцність і стійкість зростають;
  • висувні – зазвичай складаються з 2 секцій. Перша є напрямною і дозволяє другій частині правильно розкритися, утворивши надійне з'єднання. Даний вид сходів у своїй конструкції не має пружин, що дозволяє знизити вартість виробництва.

горищні сходиОстаннім варіантом поділу сходів на типи є характеристики утеплювача, але в цьому питанні все досить індивідуально, тому вибір варто ґрунтувати на власних умовах.

Купити горищні сходи вигідно

На сьогоднішній день існує безліч інтернет-магазинів, що дозволяють придбати сходи для горища, але тільки сервіс «Наше Будівництво» надає настільки вигідні пропозиції. Постійна підтримка, швидка доставка та часті акції. Результат співпраці буде лише позитивним!

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)