Телефоны для связи:
(044) 256-56-56
(068) 356-56-56
» » Віртуальні тури по Україні

Віртуальні тури по Україні

11 май 2022, Среда
563
0

Віртуальні тури по УкраїніCovid-19 та місяці у самоізоляції навчили нас дистанційно працювати, розважатись та спілкуватись з рідними. Але мало хто знає, що завдяки новим технологіям можна здійснювати подорожі в будь-який куточок України. Велику популярність останнім часом набирають віртуальні тури по Україні, які дозволяють знайомитись з цікавими місцями нашої країни, не відходячи від монітора комп'ютера, планшета або смартфона.

Велика кількість сервісів сьогодні пропонують дізнаватись багато нового про рідну країну, створювати цікаві маршрути та знайомитись з новими людьми у віртуальному режимі. Завдяки якісним аудіофайлам кожен віртуальний турист зможе дізнатись повну інформацію про певну місцевість та цікаві факти про відомих історичних діячів.

Окрім цікавих місць та історичних пам'яток кожен користувач платформи має змогу відвідати музеї та галереї. Сервіси створені за останніми технологіями, тому розробники гарантують якісну картинку, зручний інтерфейс та приємний звуковий супровід.

Найбільшою популярністю серед віртуальних туристів користуються такі місця:

  • Острозький замок;
  • Дубенський замок;
  • Заповідник «Поле Полтавської битви»;
  • Музей-садиба Івана Котляревського у Полтаві;
  • Помешкання Генерального судді Василя Кочубея;
  • Музей волинської ікони;
  • Національний військово-історичний музей;
  • Літературно-меморіальний музей Григорія Сковороди.

Віртуальні туриВіртуальний тур – миттєва телепортація у відомі місця Батьківщини. Не виходячи з дома, кожен українець може дізнатись багато цікавого та отримати приємні враження. Завдяки віртуальним турам можна потрапити у цікаву мандрівку, дізнатися багато нового про рідну країну та на декілька годин відірватись від реальності.

Туристичний портал Travel Guide пропонує усім прихильникам подорожей безліч цікавих турів та маршрутів. Тут зібрана вся необхідна інформація, завдяки якій можна грамотно спланувати майбутній тур та отримати неймовірні враження. Адміністрація сайту надає тільки актуальні новини у сфері туризму та ділиться корисними порадами, які зроблять будь-яку подорож незабутньою.

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)