Телефоны для связи:
(044) 256-56-56
(068) 356-56-56
» » ТОП-5 сучасних модульних кухонь за версією "Всі ціни"

ТОП-5 сучасних модульних кухонь за версією "Всі ціни"

28 февраль 2023, Вторник
399
0

Вбудована духовка, холодильник, кошик для хліба або обідня тарілка мають певний розмір, і кожен з цих предметів знаходить своє місце у правильно спроектованих кухонних меблях. Розміри шаф, кухонного обладнання, техніки та посуду мають співвідноситись один з одним. Тому саме модульні системи стали найкращим рішенням для кухні.

Головним призначенням модульної системи є - стандартизування розмірів (у конструкції меблів). Це значно полегшує проектування. Одиницями замовлення є модулі – наприклад, модуль 30 см (і його кратні).

Розміри елементів кухонного обладнання не є випадковими. Стандартна плита має ширину 60 см. Ширина посудомийної машини, залежно від її розміру, зазвичай складає: 45, 55 або 60 см. При виборі модульних шаф для кухні виробники часто пропоную ширину: 30, 40, 45 , 50, 60, 80, 120, 180 см.

Елементи, що входять до модульної конструкції кухні, можна вільно комбінувати, враховуючи кілька основних правил. Ширина нижньої та верхньої шафи повинна відповідати один одному. Але це правило можна опустити, якщо покупець хоче отримати незвичайне компонування - наприклад, вертикальна підвісна шафа, у якої три фасади однакової ширини.

Над варильною панеллю слід передбачити розташування витяжки. Витяжка розміщується у спеціальній навісній шафі з блендою.

Після того, як ми обрали компонування корпусу, можна переходити до вибору типу (кольору) стільниці та фасадів. Залежно від виробника, модульні кухні зазвичай пропонують кілька моделей фасадів.

Чудовим прикладом модульних систем для кухні стануть наступні моделі.

Бюджетні

Світ меблів Оля 2.0. Це модульна кухня, конструкція якої дозволяє самостійно підбирати шафи для комплектації. Вартість формується залежно від кількості та конфігурації модулів. Корпус зроблений із ДСП, а фасади із МДФ. У покупців також є вибір кольору – вільха чи яблуня. Кухня продається комплектом 2,0м, 2,6м або посекційно.

Меблі-сервіс Жасмін 2.0. Корпус виготовлений з ЛДСП 16 мм, для фасадів використовувався МДФ вишня Портофіно. Стільниця робиться на замовлення, вона може бути як цілісною так і складатися з двох частин. У стандартному виконанні довжина кухні – 2 м, але доступний варіант і 2.6 м. Верхні та нижні секції також доступні для вільного вибору.

Миро-Марк Бьянка модульна. Практична та компактна кухня має сучасний дизайн, з гладкими фасадами та в універсальному білому кольорі. Також доступний варіант із чорного глянцю. Корпус виконаний із ламінованого ДСП. Модульна система доступна для комбінування різних варіантів шафок.

ТОП-5 сучасних модульних кухонь за версією

Дорогі

VIP-master Amore Classic. Фасади кухні виконані із МДФ, пофарбовані матовою фарбою та доповнені фрезеруванням. Кухня доступна в 5 різних варіантах кольору. Купити модульну кухню можна зі стільницею завтовшки 28 мм чи 38 мм. Серед верхніх модулів є шафки з витяжкою, для сушіння посуду, вітрини та варіанти з різним оснащенням.

Знизу є модуль під мийку, секція під духовку та глибокі модулі з полицями. Каркас зроблений із ДСП.

Armabel Софія 2.0. Сучасна модульна кухня оснащена міцними телескопічними напрямними. Кухня з ДСП має пряму форму з білими глянсовими фасадами, але також доступні варіанти із чорним та червоним глянцем. Стандартна довжина модульної кухні - 2 м. Серед варіантів наповнення є модулі під вбудовану духовку та варильну поверхню, витяжку та під мийку.

модульні кухні

Висновок

Готові модульні кухні мають значну кількість переваг. До того ж такий варіант ідеально підходить для оформлення нестандартних приміщень і персоналізації простору. У каталозі "Всі ціни" представлено безліч варіантів модульних систем для будь-якого бюджету, а зовнішній вигляд меблів покупець може обирати самостійно.

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)